Levering

Snelle levering
We streven ernaar om binnen twee werkdagen te leveren na ontvangst van betaling.

Als we de bestelling versturen ontvangt u van ons een e-mail. U kunt er dan vanuit gaan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt.

Als u na drie dagen het pakket nog niet ontvangen heeft mail of bel ons dan zodat we kunnen kijken via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt.

TIP! betaal met iDEAL voor snelle verzending.

Leveren uit voorraad
We leveren uit voorraad. Indien het product niet voorradig is dan staat dat vermeldt bij het betreffende product. Orders worden compleet uitgestuurd. Dat wil zeggen: als er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met uitsturen tot alles weer leverbaar is. Als er haast is bij de klant dan gaan we in overleg de order in gedeeltes uitsturen.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden door GLS. Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijgt u een afhaalbericht en kunt u de bestelling ophalen bij het desbetreffende afhaalpunt. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week.

Deze verzendkosten hebben we niet verwerkt in de prijs van de producten maar wordt apart op de order vermeld.

© 2010 - 2024 MijnOndergoedWinkel | Ondergoed en Pyjama's online bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel